Lounas

Lihapullia rosmariinikastikkeessa L,G

Kesäkurpitsaa ja herneenverso-pestoa L,G

Perunamuusia L,G

Sienikeittoa L,G

TIISTAI 1.4

Haukimureketta hummerikastikkeessa L,G

Herkkusienipasta L

Paahdettua perunaa L,G

Selleri- omenakeittoa L,G

KESKIVIIKKO 2.4

Rapeaa kampelafilettä ja tartarkastiketta L

Kasvispaistosta L,G

Maalaisranskalaiset L,G

Tomaattikeittoa ja mascarponea L,G

TORSTAI 3.3

Burgundin pataa L,G

Ratatouille ja kikhernettä L,G

Yrttistä riisiä L,G

Hernekeittoa L,G ja pannukakkua L

PERJANTAI 4.4

Porsaan ulkofilettä kasvispedillä L,G

Kukkakaaligratiinia L,G

Paahdettua perunaa L,G

Kasvissosekeittoa L,G

VIIKON ANNOKSET

PAAHDETTUA LOHTA 25
Korvasienikastiketta ja tilliperunaa ( L,G )

*
TOAST SKAGEN 17,40 / 24,50
Käsin kuorittuja katkarapuja ja siian mätiä ( L )
*
STRINDBURGER 25,50
Kotimainen 180 g dry-aged burger-pihvi kotimaisesta rotukarjasta, savujuustoa, jääsalaattia, suolakurkkuja, majoneesia, pekonia ja maalaisranskanperunoita ( L )
*
KÖYHÄT RITARIT 12,80
Kuningatarhilloa, kermavaahtoa ja kauden tuoreita marjoja ( L )


Strindberg by the sea