Joululounas Strindberg Haukilahti Espoo

MENU

Alkupalapöytä 

Mustaherukkasilliä M,G 
Lasimestarinsilliä M,G 
Sinappiilla ja viskillä marinoitua silakkaa M,G 
Skagenröra M,G 
Sokerisuolattua lohta M,G 
Katajanmarja-graavattua lohta M,G 
Paahdettua punajuurta, tattaria ja hasselpähkinää G,VEG 
Hunajaglaseerattua päärynää ja kotijuustoa L,G 
Paahdettua myskikurpitsaa, lehtikaalia ja pikkelöityjä sinapin siemeniä G,VEG 
Keitettyä tilliperunaa L,G 
Perunasalaattia ja kaprista L,G 
Hunaja-kanelijuureksia ja rucola-pestoa M,G (sis pähkinää) 

Pääruoat

Tarjoiltuna pöytään 

Ylikypsää porsaanposkea, paahdettuja juureksia ja konjakki-kermakastiketta L,G 

*** 

Paistettua taimenta, Hasselbackan perunaa ja mätikastiketta L,G 

*** 

Metsäsienikroketti, rakuunaporkkanaa, tryffelikastiketta G,VEG 

Jälkiruokapöytä 

Perinteinen Jouluhalko L 
Mantelikakkua, kinuskia ja uuniomenaa L,G

Juomasuositukset Joululounaalle

Alkumalja 

Talon terästetty glögi 12 Talon alkoholiton glögi 9 Taittinger Brut Réserve 97 Lehtikuohu 46 

*** 

Viiniparisuositus menulle

Valkoviinit 

Peter & Paul Riesling Bio, Niederösterreich Itävalta 58
HB Sancerre Les Baronnes, Loire Ranska 89 

Punaviinit

Domaine Bousquet Reserve Malbec Organic, Mendoza Argentina 67
Proelio Reserva 2018 – Rioja Espanja 89

Muut juomat
Kahvi 3,8 /Haudutettu tee 3,5
Pellegrino 0,75l 10

Avec mm.
Martell VS Cognac 10
Bailey´s Original Irish Cream 9,3
Tullamore Irish Whisky 9,5