Lounas

JOULULOUNAS 9.12-20.12. 11.00-16.00


Alkupalapöytä
Mustaherukkasilliä M,G
Lasimestarinsilliä M,G
Sinappiilla ja viskillä marinoitua silliä M,G
Skagenröra M,G
Sokerisuolattua lohta M,G
Katajanmarja-graavattua lohta M,G
Paahdettua punajuurta, tattaria ja hasselpähkinää G,VEG
Hunajaglaseerattua päärynää ja kotijuustoa L,G
Paahdettua myskikurpitsaa, lehtikaalia ja pikkelöityjä sinapin siemeniä G,VEG
Keitettyä tilliperunaa L,G
Perunasalaattia ja kaprista L,G
Hunaja-kanelijuureksia ja rucola-pestoa M,G (sis pähkinää)

Pääruoat
Tarjoiltuna pöytään
Ylikypsää porsaanposkea, paahdettuja juureksia ja konjakki-kermakastiketta L,G
tai

Paistettua taimenta, Hasselbackan perunaa ja mätikastiketta L,G
tai

Metsäsienikroketti, rakuunaporkkanaa, tryffelikastiketta G,VEG

Jälkiruokapöytä
Perinteinen Jouluhalko L
Mantelikakkua, kinuskia ja uuniomenaa L,G

58/hlö



Strindberg by the sea